Half-sheep cheese Fondue 400gr View larger

Half-sheep cheese Fondue 400gr

3170.0400

Made by a mix of "Vacherin AOC" and sheep cheese. She is cooked with water, and is eaten with potatoes or bread.
She's easy to make, foolproof and quick made.

Can stay 45 days in the fridge ( 1-5°C ) or 12 months in a freezer

18.40 CHF tax incl.

Info fromage
Lait de : Brebis et Vache
Traitement de lait : Cru
Pâte : Mi-dur
Croûte : Sans
Info nutritionnelle 100g
Energie Kj : 1595
Energie Kcal : 385
Matière grasse gr : 31.8
Matières grasses saturées : 19.8
Glucides gr. : 0.63
Glucides dont sucres gr. : 0.05
Protéines gr. : 24.25
Sel gr : 1.55
Ingrédients
50% Fromages Suisse gras à pâte mi-dure, 50% Fromages gras de brebis Suisse à pâte Mi-dure,fécule de pomme de terre. (LAIT)