Half-Half Fondue 500gr View larger

Half-Half Fondue 500gr

3110.0500

The famous Fondue Half-Half of m.Sciboz, is a big classic in culinary Fribourg' art. The original "ready to use" recipe was created in 1962 by my father, Gilbert Sciboz.
She's elaborated by a big quality cheese's choice, she's easy, foolproof and quick made.
Can stay in fridge 45 days ( 1-5°C) or can be put for 12 months in freezer.

17.00 CHF tax incl.

Info fromage
Lait de : Vache
Traitement de lait : Cru et Thermisé
Pâte : Dure et Mi-dure
Croûte : Sans
Info nutritionnelle 100g
Energie Kj : 1210
Energie Kcal : 291
Matière grasse gr : 20.8
Matières grasses saturées : 12.5
Glucides gr. : 1
Glucides dont sucres gr. : 0
Protéines gr. : 16.7
Sel gr : 1
Ingrédients
50% FROMAGES Suisse gras à pâte dure, 50% FROMAGES Suisse gras à pâte mi dure,fécule de pomme de terre, ail. (LAIT)