Déjà vus
Mèche de remplacement pour réchaud...
Tapenade de tomates séchées 100g...
The "Bénichon" ( swiss traditional celebration) mustard is a typical speciality from Fribourg's township. It's a king of spicy jam, bittersweet, aromatized with cinnamon, star anise etc.It is eatem with "cuchaule"( kind of brioche perfumed with saffron). It exists a lot of differents recipes of this mustards: ours is made by Mme Lisbeth Sciboz ( which is...
Poire à Botzi AOP Maison 400gr netIncontournable des tables fribourgeoises, la Poire à Botzi sublime le ragoût d'agneau servi à la Bénichon. Ce petit fruit au caractère unique est également entré dans l'histoire en devenant le premier fruit suisse distingué par une AOP.Ingrédients : Poire à Botzi AOP, eau, sucre candi, cannelle, étoile de badiane (anis...
Soft crust cheese, with a mix of Espelette pimento ( coming from France) and fresh cheese in the center, this french brie becomes spicy and smooth.Home fabrication.
Home fabrication.A subtle mixture of pepper and cognac are perfuming this semi-hard paste french cheese.The blend of the smoothness of the cheese and the strong perfume of the cognac ( increased by the pepper) are making of it a must.
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